About us header image

Over ons

over eengroep.jpg

Eengroep is vanuit Amersfoort al jaren dé partner voor document management. Bij Eengroep kunt u terecht voor kopieerapparaten, printers en software voor documentbeheer. We vinden kwaliteit erg belangrijk en leveren daarom uitsluitend de beste merken die we altijd op voorraad hebben. Naast kwaliteit staat persoonlijke aandacht en advies bij ons hoog in het vaandel. Met onze onafhankelijke quickscan maken we een analyse van uw bedrijf voor een advies afgestemd op uw behoeften.

Kantoorprinters voor elk bedrijf

Bent u op zoek naar kwalitatieve en betaalbare kantoorprinters voor uw organisatie? Wij hebben een uitgebreid aanbod van de hoogwaardige en duurzame merk Konica Minolta en Lexmark. Ons moderne aanbod varieert van betaalbare, compacte printers tot de meest volledige (netwerk)oplossingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een quickscan waarbij we uitgebreid adviseren over de mogelijkheden en kijken naar welke oplossing het beste bij uw organisatie past.

Software- oplossingen

Onafhankelijk van de grootte van uw bedrijf, branche of ambitie hebben we een softwareoplossing die bij u past. Elk product is eenvoudig te verbinden met uw bestaande IT-netwerk.

We bieden o.a.:

  • Scanoplossingen
  • Faxoplossingen
  • Betaaloplossingen

Lees hier meer over onze oplossingen.

Oplossing op maat

We zijn efficiënt en oplossingsgericht. We vinden het belangrijk om samen met u naar een kostenbesparende oplossing te zoeken. De complete rompslomp van administratief werk die de aanschaf van nieuwe apparatuur met zich meebrengt, legt u in de handen van Eengroep. Kortom: ontzorgen, persoonlijke service en kwaliteit is waar wij voor staan.

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Offerte aanvragen

oplossing op maat.png