Automatisering

Oplossing met documentmanagement: Automatisering

Het automatiseren van documentmanagement binnen bedrijven

Documentbeheer is tegenwoordig een van de meest voorkomende toepassingen in bedrijven, ongeacht de bedrijfstak waarin u actief bent. Een effective methode om gegevens te beheren is vereist, wanneer bedrijven in een hoog tempo werken. Een geautomatiseerd documentbeheersysteem helpt door alle gegevens te centraliseren. Hierdoor wordt het gemakkelijker om alle documenten aan te maken, goed te keuren en te verspreiden. Dit is handig, omdat het handmatig beheren van documenten moeilijk en tijdrovend kan zijn. Daarbij zijn er nog andere risico's, zoals menselijke fouten.  

Dit is de reden dat goed documentmanagent essentieel is voor moderne bedrijven die effectief gegevens willen beheren. 

Automatisering
Automatisering

Automatisering met de machines van Eengroep

EenGroep beschikt over machines die worden uitgerust met software die onze klanten in staat stelt om bestanden doorzoekbaar te maken met PDF’s. Het is erg duur om te automatiseren op dit gebied, daarom kunnen veel bedrijven dit niet doen. Dit is de reden dat er nu gefocust gaat worden op ‘OCR’. OCR staat voor "Optical Character Recognition" (optische tekenherkenning). Deze technologie herkent tekst in een digitale afbeeldingen of document. OCR-software kan worden gebruikt om een fysiek papieren document of een afbeelding om te zetten in een toegankelijke elektronische versie met tekst.

Wanneer een document wordt gescand, wordt deze leesbaar gemaakt en geadministreerd. Hiermee is het voor onze klanten minder nodig om grote bedragen te investeren in automatisering. In de geleverde machines van EenGroep is deze administratie namelijk direct ingebouwd. 

Bent u benieuwd hoe de oplossingen van EenGroep kunnen bijdragen aan de automatisering van uw documentmanagement? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek!

Wij kunnen niet wachten ú ook te helpen!