Monitoring

Oplossing met documentmanagement: Monitoring

Monitoren van uw verbuik met Remote Care

Om het verbruik van onze klanten te monitoren wordt Remote Care gebruikt. Met deze optie wordt een kastje aan de achterkant van de machine geplaatst die de machine monitort. Hiermee is het mogelijk om inzicht te geven in de kosten en print volumes.

Het is mogelijk met Remote Care om de huidige status van uw kopieer, of- printmachine naar ons als serviceprovider te sturen. Dit gebeurd bijvoorbeeld wanneer er nog 10% toner resterend is in de machine. Hierdoor kunnen wij als serviceprovider op de achtergrond in uw behoeften voorzien, zonder extra controles of contactmomenten.

Monitoring
Monitoring
 

Voor- en nadelen van ‘Remote Care’ monitoring optie


De Remote Care van EenGroep heeft veel te bieden. Om meer inzicht te geven, bespreken wij ook de voor- en nadelen. Deze worden hieronder besproken.

Voordelen

  • Controle op facturatie door de klant
  • Klanten zijn bewust van printvolume.
  • Facturatie naar exacte inzichten. Hierdoor kan er naar worden gefactureerd. 

Nadelen

  • De Remote Care optie is te benaderen op afstand. Hier 'zweeft' dus informatie en is hierdoor minder beschermd tegen hackers. Dit heeft negatieve invloed op de veiligheid van de printer. 

Heeft u na het lezen van het stuk nog aanvullende vragen over de Remote Care oplossing? Neem dan gerust contact op en wij helpen u graag verder!

Wij kunnen niet wachten ú ook te helpen!