Financiële instellingen

Documentmanagement oplossingen voor financiële instellingen

Documentatiebeheer voor financiële instellingen
 

Voor banken, hypotheekverstrekkers, vermogensbeheerders en andere financiële dienstverleners, is documentatie management erg belangrijk. Documenten kunnen worden geconverteerd naar digitale bestanden in de vorm van PDF’s, waarbij elektronische documenten worden samengevoegd in één enkel, uniform en veilig documentbeheersysteem.

Het documentatiebeheer is een heel proces. In het process worden documenten gerouteerd voor controle, ter goedkeuring ingediend, georganiseerd om te worden bewaard, en dat is nog niet alles. Van een eenvoudige goedkeuringsactie tot een geavanceerd proces met meerdere stappen en gecompliceerde takbesluiten, met een digitale documentoplossing wordt inefficiëntie door handmatig gestuurde taken geëlimineerd. De snelheid, nauwkeurigheid en controleerbaarheid van procedures worden verbeterd, door de geautomatiseerde documentprocessen. 

Financiële instellingen
Financiële instellingen
 

Documentatieoplossingen voor financiële instellingen

EenGroep biedt verschillende documentatieoplossingen voor de financiële sector.
 

Veiligheid is cruciaal documentatiebeheer

Printers en kopieermachines bewaren documenten en zijn daarom een soort kluis voor documenten. Echter, kan de harde schijf ook gehackt worden. Door de printers en kopieermachines te hacken kunnen waardevolle documenten in handen komen van hackers buiten uw organisatie. De beveiligde machines van EenGroep bevatten harde schrijven met encryptie die de waardevolle informatie die door uw printers of kopieermachines gaan, beveiligen tegen hackers.
 

Inscannen van fysieke documenten

Het inscannen van documenten is cruciaal. Tegenwoordig wordt er nog veel met fysieke documenten in mappen gewerkt, maar fysieke documenten vervagen heel vaak. Na een aantal jaar verliest het document kwaliteit en zijn hierdoor niet meer leesbaar. Hierom bieden wij bij EenGroep kwalitatief hoogwaardige machines aan. Met deze machines van hoogwaardige kwaliteit worden de documenten goed ingescand, het resultaat is dat deze tot wel 10 jaar kwaliteit behouden en leesbaar blijven. 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend met ons contact op!

Wij kunnen niet wachten ú ook te helpen!