Stichtingen

Documentmanagement oplossingen voor stichtingen

Kostenbesparing voor stichtingen door samenwerking met de juiste partners

EenGroep heeft al jarenlang succesvolle samenwerkingen met verschillende stichtingen. Door onze ervaring met het samenwerken met stichtingen, begrijpen wij goed dat stichtingen in de basis bestaan om geld in te zamelen. Dit over het algemeen om een maatschappelijk initiatief te ondersteunen. Ook snappen wij dat het doel is om de subsidies en giften van welwillenden zo efficiënt mogelijk te besteden. Onze experts met ervaring in samenwerkingen met stichtingen denken dan ook graag met u mee om dit te realiseren. Hierbij staan wij altijd open om het gesprek met u aan te gaan en te onderzoeken hoe wij met documentmanagementoplossingen kosten voor u kunnen besparen.

Mogelijkheid voor contractovername

Bij EenGroep bieden wij mogelijkheden voor stichtingen die momenteel nog aan een contract met en huidige leverancier zitten verbonden. Dit doen wij door het in de vorm van een contractovername, waarbij het contract wordt overgenomen en wordt meegenomen in de samenwerking met EenGroep.

Wij financieren mee door het overnemen van het huidige contract en een goedkopere oplossing te bieden, zónder dat u kwaliteit inlevert op uw documentmanagementoplossing. Hierdoor ondersteunen wij verschillende stichtingen indirect in hun financiële situatie.

Bent benieuwd welke oplossingen exact voor uw stichting waardevol kunnen zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. In een adviesgesprek kijken wij naar de mogelijkheden hoe wij uw stichting kunnen ondersteunen

Stichtingen

Wij kunnen niet wachten ú ook te helpen!