Transport

Documentmanagement oplossingen voor de transport sector

Documentmanagement is cruciaal in een veranderende transportwereld

De transportwereld heeft de laatste decennia heel wat veranderingen ondergaan. Een groter volume aan diensten, meer regelgeving, een toename van het personeel, en vele andere veranderingen hebben bedrijven in deze sector allemaal genoodzaakt om op een andere manier te werk te gaan. Optimaal gebruik van technologie om een groot deel van deze veranderingen het hoofd te bieden is hierbij aan te raden. En manier is bijvoorbeeld het gebruik van documentmanagement systemen.

Een goed documentmanagement-systeem kan de manier waarop transportbedrijven werken op een aantal zeer positieve manieren veranderen. Een betere organisatie, gemakkelijker aan belangrijke normen voldoen, degelijkere veiligheidsmaatregelen en de mogelijkheid om het bedrijf te laten groeien zonder de vervelende groeipijnen van het verleden, zijn allemaal mogelijke voordelen van een investering in dit soort systemen. 

 

Transport
Transport

Documentoplossingen voor transport sector

Voor de transportsector hebben wij een aantal oplossingen die ingaan op de uitdagingen vanuit de markt:

Software voor printen van vrachtbrieven


De transportsector werkt vaak met vrachtbrieven, of transportbrieven. Hier wordt normaal door transport bedrijven speciaal papier voor ingekocht. Dit vraagt een flinke investering. Bij EenGroep kunnen we een stuk software wat een ‘dimm’ of ‘flashgeheugen’ wordt genoemd op de printers zetten. Middels deze software is het mogelijk met goedkoop papier de transportbrieven via onze machines uit te printen. Transportbrieven kosten ongeveer 30 á 40 cent, terwijl met deze software alleen een vel Cosun papier van 1 cent nodig is. Dit zorgt voor kostenbesparing voor transportbedrijven tijdens het gebruik van vracht- of transportbrieven.

Weekendservice voor transportsector


Ook zijn er transportbedrijven die in het weekend werken, waarbij het mogelijk is dat de machines storing hebben, of gerepareerd moeten worden. Hierom hebben wij partners die voor onze klanten met onregelmatige werktijden, evengoed op elk moment service kunnen verlenen. Hierdoor lopen onze klanten niet het risico dat er een storing bij een apparaat is en deze de volgende dag, of na het weekend pas opgelost kan worden.

Heeft u na het lezen van deze pagina vragen, of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij kunnen niet wachten ú ook te helpen!